Het is alweer even geleden dat we hebben kunnen genieten van een uitje buiten de mat. Dus deze keer gaan we gezellig een middag tafelen in Delft. Het restaurant Heinde en Ver opent speciaal voor ons de deuren zodat wij uitgebreid kunnen lunchen en drinken. Aangezien Gracie Jiu Jitsu Gouda en BJJ Rotterdam nauw met elkaar verbonden zijn, is iedereen van beide clubs welkom om zich aan te melden. De lunch is op zondag 2 oktober 2022, maar meld je alsjeblieft aan vóór 24 september a.s. zodat het gebruik van het restaurant en het definitief aantal eters kan worden bevestigd.

Bekijk de menukaart hier. Eventuele allergenen of vega gerechten zijn hier ook aangegeven.

In het aanmeldformulier kun je aangeven of je over een auto beschikt en bereid bent om je op te offeren als BOB. Zo kunnen we een carpool opzetten en mogelijk allemaal terecht op het parkeerterrein van het restaurant. (Er is een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar.)

Om ervoor te zorgen dat we na de training voldoende tijd hebben om te douchen, om te kleden te rijden naar het restaurant in Delft, zijn de trainingstijden eenmalig aangepast. In Waddinxveen trainen we op zondagochtend 2 oktober van 09:30 tot 11:00 uur. BJJ Rotterdam van 09:30 tot 11:30 uur. We hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn!

Bij restaurant Heinde en Ver kun je onbeperkt kleine gerechtjes bestellen van een uitgebreide kaart. Frisdrank, bier en wijn kunnen ook onbeperkt besteld worden. (Buitenlands gedistilleerd/sterke dranken uitgezonderd). De kosten bedragen €40,50 per persoon. (€39,50 + €1,- fooi). Voorafgaand aan de lunch zal je een betaalverzoek ontvangen via Whatsapp.

Aanmeldformulier BJJ Lunch&Borrel
Keuzerondjes

Privacy

Deze gegevens worden enkel opgeslagen en gebruikt voor een duidelijk deelnameoverzicht en om contact op te nemen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden of zonder toestemming gebruikt voor commerciële doeleinden.

BJJ Lunch&Borrel

Zondag 2 oktober 2022

Tijden

Let op! Eenmalig aangepaste lestijden

Gracie Jiu Jitsu Gouda:
09:30 – 11:00 uur
BJJ Rotterdam:
09:30 – 11:30 uur
BJJ Lunch&Borrel
12:30 – 16:00 uur

Locatie

Zocherweg 9, Delft
(Gratis parkeren op terrein, beperkt aantal plekken).

Kosten

€40,50 p.p. (onbeperkt eten en drinken)
Betaling vooraf via betaalverzoek.