Nieuwjaars event
Gracie Jiu Jitsu Gouda en BJJ Rotterdam

Zaterdag 4 januari 2020   |   16:00 – 22:00 uur

Je bent bij deze uitgenodigd voor het nieuwjaars event van Gracie Jiu Jitsu Gouda en BJJ Rotterdam. Dit event gaat plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020 van 16:00 tot 22:00 uur. Wij hebben het volgende programma voor jullie opgesteld:

16:00-16:30 “Master your mindset” door Patrick van Daalen
16:30-17:30 “Coole Moves” seminar door Danny Kruithof en Frank Strooker
17:30-18:30 Open mat – vrij sparren
19:30-22:00 Eten bij Sushi restaurant Shabu Shabu Alexandrium

“Master your Mindset”

Voorafgaand aan het seminar en de vrije sparringssessies zal Unity99 oprichter Patrick van Daalen een inspirerende en motiverende inleiding verzorgen voor deze dag.

“Coole Moves” seminar

Danny en Frank zullen wat spectaculaire en/of grappige Jiu Jitsu technieken uitleggen die je niet snel tegenkomt op de mat. Technieken waarmee je je tegenstander kunt verrassen of die gewoon leuk zijn om eens te proberen.

Sushi

Bij sushi restaurant Shabu Shabu kun je onbeperkt gerechten bestellen. Ook voor mensen die niet van vis houden zijn er genoeg andere gerechten (met vlees of vegetarisch) te bestellen. Om de kosten voor diner en 3 drankjes per persoon te kunnen dekken, wordt het bedrag van €39,- per persoon aangehouden. Dit bedrag wordt vooraf geïnd door middel van een betaalverzoek via Whatsapp. (Duur buitenlands gedistilleerd valt buiten dit budget en zal voor eigen rekening zijn).

Om het aantal personen voor de reservering te kunnen doorgeven, is je aanmelding nodig. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via het volgende formulier VÓÓR 2 januari a.s.! (Je ontvangt een bevestigingsmail na je aanmelding. Check je spambox indien je deze niet ontvangt!)

Unity99
Swalm 2
3068 LH Rotterdam
(gratis parkeren)

Restaurant Shabu Shabu
Watermanweg 309
3067 GA Rotterdam
(betaald parkeren parkeerterrein Megastores Alexandrium)

Aangezien er betaald moet worden voor parkeren bij het restaurant is het wellicht handig te carpoolen vanaf Unity99. Deze locaties liggen erg dicht bij elkaar. We hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn!

Aanmeldformulier

Nieuwjaars event 2020

Aanmeldformulier nieuwjaars event 4 januari 2020
Ik ben aanwezig bij

Privacy

Deze gegevens worden enkel opgeslagen en gebruikt voor een duidelijk deelnameoverzicht en om contact op te nemen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden of zonder toestemming gebruikt voor commerciële doeleinden.