egjjf-european-gracie-jiu-jitsu-federation-logo-gouda_bjj-braziliaans-jiu-jitsu-zelfverdediging_selfdefense 2

European Grappling & Jiu Jitsu Federation (EGJJF)

Gracie Jiu Jitsu Gouda is aangesloten bij de “European Grappling & Jiu Jitsu Federation” (EGJJF), een bond die met haar kennis en diensten het niveau, van een stijgend aantal clubs in Europa, hoog houdt, waaronder dat van Gracie Jiu Jitsu Gouda. Eén van de speerpunten van de organisatie is het in stand houden van de oorspronkelijke Jiu Jitsu, waarbij zelfverdediging aan de basis ligt naast het competitie-onderdeel.

Als Gracie Jiu Jitsu Gouda een aangesloten EGJJF-academy is, houdt dat onder andere in dat de instructors hun kennis up-to-date houden door middel van leraren trainingen en seminars die worden georganiseerd door de EGJJF. Als lid van Gracie Jiu Jitsu Gouda kun je ervan uitgaan dat de lessen en kennis aan bepaalde kwaliteiten voldoet.

Naast je sportschool abonnement, waarmee je kunt trainen in Gouda, is het ook interessant om als individuele BJJ-er lid te worden van de EGJJF. Je kunt dan deelnemen aan diverse seminars, centrale trainingen en examens. Veelal ontvang je een ledenkorting wanneer het een betaalde seminar betreft. De contributiekosten hiervoor zijn €35,- per jaar. Dit lidmaatschap is alleen verplicht indien je deel wilt nemen aan seminars, centrale trainingen en examens.