Privéles

Instructeur Frank Strooker biedt, naast de reguliere lessen, ook privéles aan. Ben je niet in staat te trainen op de vaste trainingsdagen en -tijden of wil je meer persoonlijke aandacht, dan zijn er mogelijkheden om één op één te trainen. Naast de kosten voor de les, kunnen kosten voor zaalhuur gerekend worden. Voor geïnteresseerden die reeds lid zijn van de club wordt voor de privélessen een gereduceerd tarief gehanteerd.

Seminar/workshop

Ook voor workshops of seminars kun je contact opnemen met instructeur Frank Strooker. Voor bijvoorbeeld een groep collega’s, scholieren of vrouwen kan een gezellige en leerzame workshop zelfverdediging gegeven worden. De workshop wordt afgestemd op de wensen van de groep.

Een uitgebreide seminar kan bijvoorbeeld verzorgd worden voor een vechtsportschool die niet of minder bekend is met de grondtechnieken van Jiu Jitsu of een BJJ- of MMA-groep die technieken wil bijschaven. Zo maakte het team van de Nederlandse Vechtsportautoriteit eens kennis met BJJ tijdens een bondige workshop en nodigde Kempo school “Shaolin Kempo Kai” Strooker uit voor een uitgebreide seminar om de grondtechnieken te verbeteren.