Meld je nu aan voor All-you-can-schrimp!

Vanwege het uitstapje naar de Europeans in Parijs en overige drukke weekenden in januari is het niet van een nieuwjaarsborrel gekomen. Daarom wil ik jullie allen graag uitnodigen om te genieten van lekkere Rolls buiten de mat in sushirestaurant Yoshi Sushi in Gouda.

Bij restaurant Yoshi Sushi kun je onbeperkt kleine gerechtjes bestellen van een uitgebreide kaart. (ook voor vegan en Islamitische leden). Frisdrank, bier en wijn zijn ook inbegrepen. (Buitenlands gedistilleerd/sterke dranken uitgezonderd). De kosten bedragen €43,50 per persoon. Voorafgaand aan het diner zal je een betaalverzoek ontvangen via Whatsapp.

Parkeren in de wijk is gratis. Spreek onderling wat met elkaar af om te carpoolen.

Geef even aan in het onderstaande formulier dat je erbij kunt zijn, en of je een partner meeneemt. Geeft dit ajb zsm door! Dan kan de reservering worden geupdate.

SushiRoll 2024 Gracie Jiu Jitsu Gouda
Keuzerondjes

Privacy

Deze gegevens worden enkel opgeslagen en gebruikt voor een duidelijk deelnameoverzicht en om contact op te nemen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden of zonder toestemming gebruikt voor commerciële doeleinden.

BJJ SushiRolls

24 februari 2024

Tijden

18:30 uur

Locatie

Yoshi Sushi
Constantijn Huygensstraat 123, Gouda
(Gratis parkeren).

Kosten

€43,50 p.p. (onbeperkt eten en drinken)
Betaling vooraf via betaalverzoek.